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Scaloppine di vitello al Marsala

Ingredienti

500 gr circa di vitello

1/3 di tazza di MARSALA SECCO LOMBARDO

sale e pepe q.b.

¼ di tazza di burro

10 olives verdi

Preparazione

Il segreto di questo squisito piatto italiano sta nel taglio molto sottile della carne.Il taglio da richiedere è Scaloppine di vitello. Se non è disponibile, bisogna far tagliare la carne dal macellaio sottile quasi come un foglio di carta. Pulire la carne, aggiungere sale e pepe. Immergere la carne velocemente nel burro fuso e farla dorare su entrambi i lati. Aggiungere il vino e le olive, tagliare la carne in strisce, cuocere per un minuto e servire.

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Comments

  • Guest (Bonnie Ross)

    I doubt that simple discussion can change anything in our country, but if you really have an idea to share, this is your chance to shake our government up. It's quite a good initiative, but to my mind, it will only work when all results of discussion are formed into real suggestions for statesmen.

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  • Guest (Katherine Cook)

    I hope this project will change something in our social and political state because many of our state's residents are really fed up with the current situation including the world economic crisis, poverty, overpopulation etc.

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